Dr. Petra E.M.H. Habets, PhD; Anatomie, Embryologie & Fysiologie, AMC, Amsterdam

Ontwikkeling blok zwangerschap & geboorte, bachelor geneeskunde
Terug
Home
Referenties
Dr. Petra E.M.H. Habets, PhD; Anatomie, Embryologie & Fysiologie, AMC, Amsterdam

In het eerste jaar van de opleiding bachelor geneeskunde ontwikkelde Ilse, in samenwerking met docenten clinici en studenten geneeskunde, een complete TBL module over zwangerschap, bevalling  en geboorte. De module bestaat uit twee toetsen en diverse applicatiesessies met ieder vier tot zes applicatieopdrachten.  Tevens superviseerde ze TBL sessies die werden ontwikkeld door anderen.

Onze staf werd getraind, waaronder ikzelf, en zij voorzag ons in literatuur over TBL. Samen met Dr. Simon Tweddell gaf Ilse praktische trainingssessies over TBL, organiseerde zij oefensessies waarin we onze vaardigheden konden oefenen en observeerde en coachte ze ons tijdens de uitvoering van de werkelijke TBL applicatiesessies met studenten geneeskunde.

Het was prettig om door Ilse geholpen te worden, ze is een echte expert, heeft uitstekende kennis over wat wel en niet werkt in ons curriculum. Ze is erg enthousiast en ondersteunend wat mij het vertrouwen gaf dat ik TBL goed kon implementeren en faciliteren.

Terug
Bekijk hier onze publicaties

TBL Academie

Dotter 25
1391 SK Abcoude
info@tbl-academie.nl
bank : NL40KNAB0257270442
 

 

 

Marianne de Klerk   06 34 04 08 05

Ilse Erich                    06 46 63 33 09

 

De TBL Academie wordt gesteund door de Europese TBL community (ETBLC) en de Amerikaanse TBL collaborative (TBLC) www.teambasedlearning.org

© 2019 | Deze website is gemaakt door Invormatie
Top