Dr. Frans Hochstenbach, PhD, afd. Medische Biochemie, AMC, Universiteit van Amsterdam

Herontwikkeling academische vaardigheden voor geneeskunde studenten.
Terug
Home
Referenties
Dr. Frans Hochstenbach, PhD, afd. Medische Biochemie, AMC, Universiteit van Amsterdam

Alhoewel ik al jaren een senior docent ben bij de studierichtingen biomedische wetenschappen en geneeskunde, had ik nog nooit een TBL module ontwikkelt.

Ik was dan ook verheugd dat Ilse bereid was om mij te helpen bij de ontwikkeling van mijn eerste TBL applicatiesessie t.b.v. de Bachelorthesis voor geneeskundestudenten. Haar enthousiasme in het algemeen maar vooral voor TBL gaf me voldoende vertrouwen om dit project aan te gaan. Ik waardeerde vooral haar oprechte feedback op mijn plannen en haar advies om me te richten op de leeruitkomsten en leeractiviteiten van studenten tijdens een TBL sessie. In onze productieve en constructieve gesprekken hebben we veel structuur kunnen aanbrengen. Met haar hulp heb ik veel inzichten opgedaan niet alleen over hoe ik een TBL sessie zou moeten ontwerpen maar vooral op welke manier dat het meest effectief zou zijn voor het leerproces van onze studenten. Hoewel ik ook nog nooit een TBL sessie had gefaciliteerd gaf de aanmoediging van Ilse de doorslag om dat met vol vertrouwen te doen.  

Terug
Bekijk hier onze publicaties

TBL Academie

Dotter 25
1391 SK Abcoude
info@tbl-academie.nl
bank : NL40KNAB0257270442
 

 

 

Marianne de Klerk   06 34 04 08 05

Ilse Erich                    06 46 63 33 09

 

De TBL Academie wordt gesteund door de Europese TBL community (ETBLC) en de Amerikaanse TBL collaborative (TBLC) www.teambasedlearning.org

© 2019 | Deze website is gemaakt door Invormatie
Top