Docenten teams opleidingen audiologie en logopedie van de Artevelde hogeschool te Gent

In-company workshop TBL
Terug
Home
Referenties
Docenten teams opleidingen audiologie en logopedie van de Artevelde hogeschool te Gent

-        Het onderwijsconcept "teambased learning" combineert verschillende onderwijskundige principes in een helder en haalbaar format. Leren is een persoonlijk, cumulatief, sociaal en actief proces. Het is mooi om deze principes in het concept TBL te herkennen. De trainers lieten ons aan den lijve ervaren welke leeractiviteiten studenten doorlopen en hoe deep-level learning tot stand komt. Na deze voormiddag zijn we als opleiding geïnspireerd en uitgedaagd om onze eigen onderwijspraktijk verder te ontwikkelen."

-          Ik vond het leerrijk en prikkelend.

-          Ik vond de sessie heel zinvol!

-          Veel praktische tips meegekregen om er concreet mee aan de slag te gaan, al verschillende opleidingsonderdelen gevonden om dit bij te gaan toepassen. Leuk dat de trainers ons de methodiek zelf lieten ervaren!

-          Ik vond het fijn we het 'aan de lijve' konden ondervinden. Methode zit ook goed in elkaar!

-          Ik had misschien nog wel graag eens concreter gehoord hoe andere opleidingen er mee aan de slag gaan (welke vakken, welke doelen, hoe ingebouwd...)

-          Ik heb alleen maar lovende woorden: zie het volledig zitten om TBL in onze opleiding een plekje te geven. Bedenking: ik zou het alvast super vinden mochten we verder in ons proces een beroep kunnen doen op deze lesgeefster(s).

-          Het was een boeiende voormiddag waarbij we onmiddellijk de koppeling van de theorie en praktijk ondervonden. De methodiek werd concreet toegepast, we kregen handvaten om dit te implementeren binnen onze eigen setting. Ik zie zeker een meerwaarde van TBL binnen ons curriculum.

 

 

Terug
Bekijk hier onze publicaties

TBL Academie

Dotter 25
1391 SK Abcoude
info@tbl-academie.nl
bank : NL40KNAB0257270442
 

 

 

Marianne de Klerk   06 34 04 08 05

Ilse Erich                    06 46 63 33 09

 

De TBL Academie wordt gesteund door de Europese TBL community (ETBLC) en de Amerikaanse TBL collaborative (TBLC) www.teambasedlearning.org

© 2019 | Deze website is gemaakt door Invormatie
Top