Dr. A. Nurmohamed, MD, PhD Nefroloog VU Medisch Centrum, Amsterdam

Herontwikkeling landelijke onderwijsdag voor AIOS Interne Geneeskunde
Terug
Home
Referenties
Dr. A. Nurmohamed, MD, PhD Nefroloog VU Medisch Centrum, Amsterdam

Ik kijk terug op een m.i. meer dan geslaagde onderwijsdag voor de AIOS interne geneeskunde. Ik kijk erg uit naar de evaluatie.

Ik wil jou langs deze weg nogmaals bedanken voor jouw ondersteuning. Die was echt top.

Circa 1 maand geleden benaderde ik je voor het eerst met de vraag of je vond dat deze onderwijsdag (van oudsher altijd frontaal onderwijs) in TBL vorm gegeven kon worden door docenten die daar nog geen enkele ervaring mee hadden. Ik had eigenlijk als antwoord verwacht dat je het idee wel zou waarderen maar dat het toch echt te ambitieus zou zijn. Ik was verrast door jouw enthousiaste en constructieve reactie: zeker ambitieus maar wel haalbaar! We hadden snel daarna een eerste gesprek waarin jij mij de basisprincipes uitlegde, nadat je me ook al het e.e.a. via de mail had verstuurd. Je kwam ook al snel met allerlei ideeën en jouw enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik wilde een nieuwe afspraak met een collega erbij en ook daarin was jij uitermate flexibel en constructies. Je was dus altijd makkelijk benaderbaar, open en flexibel. Daarbij was je ook zeer constructief in de aanloop naar de onderwijsdag toe. Alle docenten vonden het ook erg fijn dat je de bewuste dag er ook bij was. Je observeerde ons en gaf ons direct zeer nuttige feedback tijdens het doceren wat ook weer heel prettig was.

Ik, en mijn collega docenten hebben de TBL zeker omarmd. Ik ga er zeker meer mee doen en deze onderwijsvorm vaker toepassen. Ik verwacht dat mijn collega’s dat ook zullen doen. En ik weet dat als vragen heb, ik bij jou terecht kan. Inmiddels heeft de coördinator van het onderwijs aan AIOS’ en interne geneeskunde ook al vernomen dat wij deze dag zo hadden georganiseerd en ook hij was enthousiast. Ik verwacht dat hij hier ook meer mee zal willen doen.

Al met al dus één en al tevredenheid en niets anders dan lof.

Nogmaals dank
Met vriendelijke groet,
Azam

 

 

Terug
Bekijk hier onze publicaties

TBL Academie

Dotter 25
1391 SK Abcoude
info@tbl-academie.nl
bank : NL40KNAB0257270442
 

 

 

Marianne de Klerk   06 34 04 08 05

Ilse Erich                    06 46 63 33 09

 

De TBL Academie wordt gesteund door de Europese TBL community (ETBLC) en de Amerikaanse TBL collaborative (TBLC) www.teambasedlearning.org

© 2019 | Deze website is gemaakt door Invormatie
Top